بلوک هبلکس

بلوک هبلکس

بلوک هبلکس از ترکیب سیلیس، سیمان، گچ، آهک، پودر آلومینیوم، آب و مواد افزودنی با نسبت های معین ساخته می شود. ترکیب این مواد با هم باعث ایجاد حباب های ریز هوا در بتن می شود و باعث می شود بلوکی که از این ترکیب ساخته می شود یک بلوک سبک با مقاومت حرارتی بالا باشد.

بلوک هبلکس

مراحل تولید بلوک هبلکس:

  1. توزین تمامی مصالح لازم برای ساخت بلوک هبلکس
  2. اختلاط مواد و ساخت ملات هبلکس
  3. ریختن ملات داخل قالب های استاندارد بلوک هبلکس
  4. بازکردن قالب ها و برش توسط ماشین برش
  5. کیورینگ یا عمل آوری تحت فشار و بخار در دستگاه اتوکلاو در حدود 12 ساعت
  6. خارج کردن از دستگاه اتوکلاو و دپو کردن بلوک ها جهت بارگیری به محل کارگاه
بلوک هبلکس

مزایای بلوک هبلکس

وزن سبک بلوک هبلکس:

چگالی بلوک هبلکس بین 450 تا 650 کیلوگرم بر مترمکعب می باشد . با مقایسه چگالی بلوک سبک هبلکس با آجر و بلوک سیمانی استاندارد در خواهیم یافت که بلوک هبلکس حدود 3 تا 4 برابر سبکتر می باشد.

 بلوک هبلکس عایق حرارت است:

به دلیل وجود حباب های ریز هوا در بلوک هبلکس، این بلوک عایق حرارتی بسیار مناسبی محسوب می شود و موجب کاهش مصرف انرژی جهت تامین گرمایش و سرمایش یک خانه می شود.

 بلوک هبلکس عایق آتش سوزی است:

بلوک های هبلکس دارای استقامت حرارتی بالای 1600 درجه سانتی گراد است. این ویژگی بلوک هبلکس باعث می شود که از گسترش آتش جلوگیری بشود. این بلوک اگر در معرض مستقیم شدید آتش قرار بگیرد حداقل 5 ساعت حفظ خاصیت آتش پادی دارد و مطابق با استاندارد DIN4102 جزء مصالح غیر قابل احتراق شناخته شده است.

 بلوک هبلکس عایق صوتی بسیار خوبی است:

وجود حباب های ریز هوا داخل بلوک هبلکس عملکرد فوق العاده ای در میراگردن موج های صوتی دارد، و باعث شده است که این بلوک ها برای مناطقی که آلودگی صوتی زیاد می باشد و نیاز به یه محیط آرم است همانند بیمارستان ها، مراکز تجاری و آموزشی و… بسیار مناسب باشد.

 بلوک هبلکس به راحتی برش می خورد:

یک ویژگی بسیار جالب و مفید بلوک هبلکس قابلیت برش بسیار آسان آن ها است، که به راحتی می توان جای پریزبرق، لوله ها و کانال ها و… را با ابزار مخصوص در داخل بلوک ایجاد کرد. همچنین به راحتی میخ می خورند و دریل کردن آن ها هم آسان است.

 بلوک هبلکس باعث کاهش نیروی زلزله می شود:

همانطور که می دانید طبق قانون نیوتن، نیرو وارد بر یک جسم با شتاب و جرم آن جسم رابطه مستقیم دارد. در نتیجه هنگامی که زلزله رخ میدهد شتاب زمین باعث می شود که به هر ساختمان متناسب با جرم ساختمان به آن نیرو وارد شود. بلوک سبک هبلکس با کاهش وزن ساختمان باعث می شود که به ساختمان نیروی زلزله کمتری وارد شود. همچنین با کاهش وزن ساختمان امکان سبک سازی و کاهش هزینه های ساخت نیز قابل توجه است.

بلوک هبلکس

بلوک سبک

بلوک هبلکس

ساخت بلوک سبک

بلوک هبلکس

بلوک سبک 2

بلوک هبلکس

بتن خودمتراکم

error: Content is protected !!